"Fru Rabarbra."
Frisk og frodig.
Ikke den elegante dame-
men et grepa kvinnfolk.
Sommerkjolen er omfangsrik og morsom.
Sommerkjolen er omfangsrik og morsom.
I dag er det Fruer i sommerkjole på kjøkkenet.
Det lukter fantastisk på Fruenes kjøkken.
Smuldrepai med rabarbra.
Her er oppskriften.
Det er rom for å improvisere litt.
500 gr. rabarbra
1 dl sukker
1 ss potetmel
2,5 dl hvetemel
2ss brunt sukker
1/2 ts bakepulver
125 gr. smør
1/2 dl havregryn.
Fruene legger rabarbraen med sukker og potetmel i en ildfast form.
Det tørre blandes med smør og "smuldres " over rabarbraen.
Stekes på 225 gr. i ca 30 minutter.
Serveres lun , gjerne med is til.
Her er en annen skjønnhet fra hagen.
Her er oppskriften.
Det er rom for å improvisere litt.
500 gr. rabarbra
1 dl sukker
1 ss potetmel
2,5 dl hvetemel
2ss brunt sukker
1/2 ts bakepulver
125 gr. smør
1/2 dl havregryn.
Fruene legger rabarbraen med sukker og potetmel i en ildfast form.
Det tørre blandes med smør og "smuldres " over rabarbraen.
Stekes på 225 gr. i ca 30 minutter.
Serveres lun , gjerne med is til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar