Fruene liker å inspirere.
I dag slår vi til med en
middagsinspirasjon.
Laks med blåmuggost.
(passer til fire personer).
En lakseside med skinn.
En stykke blåmuggost
(Royal Blue eller Blue Castello passer bra)
Skjær snitt i laksen og legg osten i.
Pensle litt olje på laksefileten,
og strø litt maldonsalt over.
Stekes i ovn 15-20 minutter på 200 grader.
Laksen serveres gjerne med
sherrysaus
potetstappe av mandelpoteter
og salat til.
Fruene ble så opptatt av kjekke gjester
at vi glemte å ta bilder av laksemiddagen.
Til dessert serverte vi is og bær
med marengs til.
Voila.
I dag slår vi til med en
middagsinspirasjon.
(passer til fire personer).
En lakseside med skinn.
En stykke blåmuggost
(Royal Blue eller Blue Castello passer bra)
Skjær snitt i laksen og legg osten i.
Pensle litt olje på laksefileten,
og strø litt maldonsalt over.
Stekes i ovn 15-20 minutter på 200 grader.
Laksen serveres gjerne med
sherrysaus
potetstappe av mandelpoteter
og salat til.
Fruene ble så opptatt av kjekke gjester
at vi glemte å ta bilder av laksemiddagen.
Til dessert serverte vi is og bær
med marengs til.
Voila.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar