Fruene har hatt gjester
og dekket
og dekket
et friskt og fargerikt bord.
Noen av gjestene er allergiske
derfor ble bordet pyntet
med
grønne blader,
lime og sitron.
Noen ranunkler ble plassert blant det friske.
Gjenbruk av bordpynten
er en fornøyelse.
Et par gode drikker med lime har det blitt.
Og i dag lukter det kake i Fruehuset.
Sitronkake.
Fruene brukte denne oppskriften.
Visp 200 gr. smør og 200 gr. sukker luftig.
Visp inn 3 eggeplommer.
Tilsett revet sitronskall av 2 sitroner.
Sikt i 200 gr. hvetemel og 2 ts. bakepulver.
Rør inn ca 1 dl. sitronsaft.
Visp eggehvitene stive og vend de inn i røren.
Ha deigen i kakeform (22 cm)
og la den steke på 180 grader i 45 minutter.
Når kaken er avkjølt,
lages glasuren av 4 dl. melis og 2-3 ss sitronsaft
og smøres på.
Visp 200 gr. smør og 200 gr. sukker luftig.
Visp inn 3 eggeplommer.
Tilsett revet sitronskall av 2 sitroner.
Sikt i 200 gr. hvetemel og 2 ts. bakepulver.
Rør inn ca 1 dl. sitronsaft.
Visp eggehvitene stive og vend de inn i røren.
Ha deigen i kakeform (22 cm)
og la den steke på 180 grader i 45 minutter.
Når kaken er avkjølt,
lages glasuren av 4 dl. melis og 2-3 ss sitronsaft
og smøres på.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar