Da Fruene ble invitert på kaffe
i drivhuset ,
fikk vi servert squashkake til kaffen.
Saftig og smakfull,
mm....
Vår hagevenn
deler
oppskriften med
Haugeflidens lesere.
3,5 dl hvetemel
1ts kanel
0,5 ts bakepulver
0,5 ts natron
litt muskat
1,5 dl sukker
3 dl revet squash
0,5 dl olje (ikke oliven)
2 egg
en håndfull hakkede valnøtter
en håndfull rosiner.
Rør alt forsiktig sammen,
slik at det blir godt blandet.
Ha deigen i 2 smurte brødformer,
strø litt havregryn på toppen.
Stekes på 180 grader i ca en time.
3,5 dl hvetemel
1ts kanel
0,5 ts bakepulver
0,5 ts natron
litt muskat
1,5 dl sukker
3 dl revet squash
0,5 dl olje (ikke oliven)
2 egg
en håndfull hakkede valnøtter
en håndfull rosiner.
Rør alt forsiktig sammen,
slik at det blir godt blandet.
Ha deigen i 2 smurte brødformer,
strø litt havregryn på toppen.
Stekes på 180 grader i ca en time.
Kaken egner seg godt til frysing,
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar