Fruene er nøye med råvarene.
Vi handler ofte lokalt.
Det er hverdagsglede.
En favoritt på middagsbordet er
" sosakjøtt."
Det er en trendy tradisjonsmiddag
og smaker fabelaktig.
Fruene gjør klart kjøtt av storfe.
Det skjæres i passe store stykker.
og gnis inn med salt og pepper.
Vi vender kjøttet i mel
og har det i en varm gryte med smeltet smør.
Når alle kjøttstykkene har fått en fin brun stekehinne
legges alt i gryten .
Vi heller forsiktig vann over og lar det koke opp.
Fruene lar kjøttet koke i tre timer.
Kjøttet blir mørt og smakfullt,
og blir servert med poteter og grønnsaker til.
Fruene anbefaler
Dexter av Velde.
( Dexter fe fra Vats kjøpt på Rekoringen).
Tenk at .....
Gordon Ramsey også bruker Dexter fe.
En favoritt på middagsbordet er
" sosakjøtt."
Det er en trendy tradisjonsmiddag
og smaker fabelaktig.
Fruene gjør klart kjøtt av storfe.
Det skjæres i passe store stykker.
og gnis inn med salt og pepper.
Vi vender kjøttet i mel
og har det i en varm gryte med smeltet smør.
Når alle kjøttstykkene har fått en fin brun stekehinne
legges alt i gryten .
Vi heller forsiktig vann over og lar det koke opp.
Fruene lar kjøttet koke i tre timer.
Kjøttet blir mørt og smakfullt,
og blir servert med poteter og grønnsaker til.
Fruene anbefaler
Dexter av Velde.
( Dexter fe fra Vats kjøpt på Rekoringen).
Tenk at .....
Gordon Ramsey også bruker Dexter fe.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar