lørdag 18. januar 2020

Trendy tradisjonsmiddag

Fruene er nøye med råvarene.
Vi handler ofte lokalt.
 Det er hverdagsglede.


En favoritt på middagsbordet er
" sosakjøtt."
Det er en trendy tradisjonsmiddag
og smaker fabelaktig.

Fruene gjør klart kjøtt av storfe.
 Det skjæres i passe store stykker.
og gnis inn med salt og pepper.
Vi vender kjøttet i mel
og har det i en varm gryte med smeltet smør.
Når alle kjøttstykkene har fått en fin brun stekehinne
legges alt i gryten .
Vi heller forsiktig vann over og lar det koke opp.
Fruene lar kjøttet koke i tre timer.

Kjøttet blir mørt og smakfullt,
og blir servert med poteter og grønnsaker  til.

 

Fruene anbefaler
Dexter av Velde.
( Dexter fe fra Vats kjøpt på Rekoringen).

Tenk at .....
Gordon Ramsey også bruker Dexter fe.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar