Fruene er stadig på jakt etter gode oppskrifter,
og vi liker å bruke årstidens råvarer.
Til helgen skal vi ha besøk
og til dessert blir det servert
hasselbakte epler med is.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Bland tre ss rørsukker
en ts kanel
en ts hvetemel
to ss havregryn
ei klype salt
seks ss smeltet smør
To store epler skrelles og deles i to.
Ta bort kjernehus
og skjær eplene i tynne skiver,
nesten tvers gjennom.
Legg eplene i en ildfast form
legg deigen på eplene.
Stekes på 240 grader i 12-15 minutt.
La eplene hvile i fem minutt
før de servers med vaniljeis til.
Fruene glemte å ta bilder av desserten.
Bland tre ss rørsukker
en ts kanel
en ts hvetemel
to ss havregryn
ei klype salt
seks ss smeltet smør
To store epler skrelles og deles i to.
Ta bort kjernehus
og skjær eplene i tynne skiver,
nesten tvers gjennom.
Legg eplene i en ildfast form
legg deigen på eplene.
Stekes på 240 grader i 12-15 minutt.
La eplene hvile i fem minutt
før de servers med vaniljeis til.
Hi hi....
det smakte så godt atFruene glemte å ta bilder av desserten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar