mandag 15. oktober 2018

Buon appetito

Det er tid for å høste.
På kjøkkenet lukter det himmelsk.
I dag har vi laget en vegetar rett.
Oppskriften fant vi på bloggen
Margunnskjøkkenhage.no.
Her er oppskriften -
2ss rapsolje
1 liten gul løk
1 liten rød løk
2 sjalottløk
3 fed hvitløk
2 selleristilker
1 squash
ca 1 kg tomater
litt chili
1 ts tørket timian
2 ts tørket oregano
1/2 dl olivenolje
1/2 dl rødvin
1 ts paprika pulver
1 ts tomatpure
litt sukker-
salt og pepper
en bunt hakket persille
4 dl pasta

All løken finhakkes og freses i rapsoljen.
Selleristang og squash skjæres i små biter. Disse stekes i gryten.
Tomatene kuttes opp og legges i gryten sammen med urtene.
La det koke uten lokk, slik at væsken fordamper.
Ha i olivenolje, sukker, salt og pepper
sammen med persillen og chili og tomatpure.
Hell i rødvinen.
La alt koke i ca en halv time.
Etter Margunn sin anbefaling
kokte vi pastaen i sausen.

Buon appetito!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar