Fruene kjenner til
biff a la Lindstrøm
og
Truls a la Hellstrøm.
Forleden fikk vi smake
scones a la Georg,
og har fått en ny favoritt.
biff a la Lindstrøm
og
Truls a la Hellstrøm.
Forleden fikk vi smake
scones a la Georg,
og har fått en ny favoritt.
Vi ønsker alle god helg med oppskriften til
scones a la Georg.
0,5 kilo grovbakst mel.
En neve solsikkefrø.
En neve gresskarkjerner.
2 toppa ts bakepulver
1 ss sukker
1 ss smelta smør
ca 7 dl kulturmelk.
Deigen skal være ganske løs
( mellom vaffelrøre og brøddeig, sier Georg )
Deles i to og helles på bakepapir.
Strø grovbakst mel på deigen og de klappes flate
ca 1,5 -2 cm. Deles i 6 og
stekes på 225 grader i 20-25 minutter
scones a la Georg.
0,5 kilo grovbakst mel.
En neve solsikkefrø.
En neve gresskarkjerner.
2 toppa ts bakepulver
1 ss sukker
1 ss smelta smør
ca 7 dl kulturmelk.
Deigen skal være ganske løs
( mellom vaffelrøre og brøddeig, sier Georg )
Deles i to og helles på bakepapir.
Strø grovbakst mel på deigen og de klappes flate
ca 1,5 -2 cm. Deles i 6 og
stekes på 225 grader i 20-25 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar