onsdag 27. april 2011

Bakeflid

Flid handler i stor grad om å ta seg tid. Tid til å gjøre noe ordentlig. 
Det handler om kvalitet.
Skal du bake knekkebrød , tar det litt tid.

Men når man  setter seg til frokostbordet for å spise  hjemmebakt knekkebrød med brunost på, kjenner smaken av linfrø og havregryn, da forstår  man at det var verdt det. Her er oppskriften.
Lykke til og velbekomme.


1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekjerner
1dl havregryn
300 g hvetemel
4 ss olje
3,5 dl vann
1 ts salt og 1 ts bakepulver.
Alt blandes godt, og fordeles på to stekeplater.




Deigen smøres godt utover de to stekeplatene. (Trenger ikke bakepapir)

Skjæres i ruter før steking. Stekes på 200 gr. midt i ovnen i 20- 25 min.

Du kan også steke platene i 5-7 min. , ta platene ut ,  skjær  i passe størrelse og stek videre.





Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar