Flid handler i stor grad om å ta seg tid. Tid til å gjøre noe ordentlig.
Det handler om kvalitet.
Skal du bake knekkebrød , tar det litt tid.
Men når man setter seg til frokostbordet for å spise hjemmebakt knekkebrød med brunost på, kjenner smaken av linfrø og havregryn, da forstår man at det var verdt det. Her er oppskriften.
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekjerner
1dl havregryn
300 g hvetemel
4 ss olje
3,5 dl vann
1 ts salt og 1 ts bakepulver.
Alt blandes godt, og fordeles på to stekeplater.
Deigen smøres godt utover de to stekeplatene. (Trenger ikke bakepapir)
Skjæres i ruter før steking. Stekes på 200 gr. midt i ovnen i 20- 25 min.
Du kan også steke platene i 5-7 min. , ta platene ut , skjær i passe størrelse og stek videre.
Håper det smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar