fredag 13. januar 2012

Fiskesuppe med karrismak


Fruene har  ett nyttårsforsett-
å spise mer fisk.

Denne fiskesuppen er lettvint å lage
 og smaker fortreffelig. 


Fiskesuppe med karrismak
 ( til fire personer)
2 ts. karri
2 ss. smør
2 løk i tynne ringer
2 gulrøtter i båter
1-2 hvitløksbåter
1 terning fiskebuljong
1 terning hønsebuljong
3 dl vann
1 boks hakkede tomater
3 dl creme fraiche
1 liten boks fersken
150 g reker
400 g fisk( torsk - laks , bruk det du liker)

Surr løk og gulrøtter i smør og karri
til det er mørt.
Tilsett finhakket hvitløk og buljongterningene-
ha i vann og tomater og la det surre i ca 15 min.
Tilsett creme fraiche og ferskenbiter.
Legg i fisken og la det koke forsiktig i ca 5 minutter.

Rekene tilsettes ved servering.
Suppen serveres med godt brød til.


 Det er selvfølgelig best med fersk fisk i suppen,
 men det går utmerket med frossen fisk også.



Håper det smaker!

1 kommentar: